Hotel „Pod Orłem”
Gdańska 14
Tel. 52 583 06 00
Menu: ekskluzywne dania, m.in. kulinarny hit wieczoru – pieczone przepiórki, polędwiczki marynowane z białymi szparagami na francuskim twarożku, mus z sandacza z kurkami i suszonymi pomidorami; bufety: ciepły, deserowy, zakąskowy, sałatkowy, sushi; napoje (w tym alkohol)
Muzyka i atrakcje: musicale świata, zespół Wiking Players, pokazy magika
Cena: 360 zł/os.
Hotel „Słoneczny Młyn”
Jagiellońska 96
Tel. 52 561 31 00
Menu: pięciodaniowy obiad kuchni francuskiej, angielskiej, śródziemnomorskiej i japońskiej; główny specjał - wołowina argentyńska La Molocha; zimny i słodki bufet, kulinarne niespodzianki szefa kuchni, napoje bez ograniczeń, butelka wina 0,75 lub wódki 0,5 na parę, o północy szampan
Muzyka i atrakcje: swing, boogie – czyli występ grupy The Boogie Band, kapitańskie przeboje lat ostatnich, pokaz Teatru Ognia na tarasie hotelu, pokaz sztucznych ogni; wśród gości zostaną rozlosowane nagrody - vouchery do SPA i zaprzyjaźnionych hoteli w Polsce
Cena: 425 zł/os.
Hotel „City”
3 Maja 6
tel. 52 325 25 17
Menu: czterodaniowa kolacja, specjał – polędwiczka wieprzowa z śliwka w galarecie z czerwonego wina, bufet szwedzki – ciepły, zimny i deserowy, owoce morza, alkohol bez ograniczeń, o północy wino musujące
Muzyka i atrakcje: impreza w konwencji nocy filmowej, muzyka filmowa, taneczne kawałki, zespół Pawana, zabawy, konkursy, pokaz sztucznych ogni
Cena:350 zł/os.
Hotel „Maraton”
Powstańców Warszawy 13
tel. 52 341 12 11
Menu: dania ciepłe, zakąski, danie główne - polędwiczki królewskie w sosie z borowików, w oprawie pieczonych ziemniaczków i warzyw na parze w oprawie migdałów, 0,5 litra wódki lub wino półwytrawne na parę
Muzyka i atrakcje: zespół Abal, pokaz sztucznych ogni
Cena: 250 zł/os.
Hotel „Brda”
Dworcowa 94
tel. 52 585 01 00
Menu: specjał - befsztyk w czerwonym winie podany na płonąco z goframi ziemniaczanymi otulony zielonymi szparagami; przystawka, danie główne, dania serwowane, bufet – ciepły, słodki, zakąski, 0,5 litra wina lub wódki na parę, lampka szampana
Muzyka i atrakcje: dj
Cena: 220 zł/os.
Hotel „Pałac”
Konna 10
Tel. 52 339 77 10
Menu: obiad - parfait z łososia w szałwiowym sosie, rosół z perliczki i lanymi kluseczkami, polędwiczki wieprzowe z ziemniakami gratine z sosem smardzowym, krem brulee z karmelizowaną gruszką; zakąski zimne serwowane w formie bufetu (do wyboru polska kuchnia tradycyjna oraz dania kuchni świata); bufet słodki; napoje: kawa, herbata, napoje zimne, wódka, wino, piwo - serwowane bez limitu
Muzyka i atrakcje: Gra D. J. Jacek Staszak, pokaz sztucznych ogni
Cena: 590 zł/para
Hotel „Millenium”
Szosa Gdańska 43
Tel. 52 360 54 20
Menu: dania serwowane, zupa, przystawka, deser, bufet szwedzki, danie główne - Polędwiczka wieprzowa w skorupce pieczona podawana z pieczonymi ziemniakami i sałatą polana sosem winegret, zakąski zimne i ciepłe, 0,5 litra wódki na parę, szampan i wino na cztery osoby, litr soku na osobę
Muzyka i atrakcje: zespół na żywo
Cena: 530zł/para
Hotel Klub Restauracja „Kuźnia”
Gdańska 67
Tel. 52 321 31 70
Menu: stół szwedzki bez ograniczeń (dania ciepłe i zimne, soki, napoje), wybrany alkohol bez ograniczeń (wódka, wina, piwa)
Muzyka i atrakcje: dj, pokaz sztucznych ogni
Cena: do 17.12 – 230 zł/os., po 17.12 – 250 zł/os.
Od redakcji: Przypominamy, że każdy z Was może zostać dziennikarzem obywatelskim serwisu MM Moje Miasto! Zachęcamy Was do zamieszczania artykułów oraz zdjęć z ciekawych wydarzeń i imprez. Piszcie też o tym, co Wam się podoba, a co Wam przeszkadza w naszym mieście. Spróbujcie swych sił w roli reporterów obywatelskich MM-ki! Pokażcie innym to, co dzieje się wokół Was. Pokażcie, czym żyje miasto.
![emisja bez ograniczeń wiekowych](https://s-nsk.ppstatic.pl/assets/nsk/v1.221.5/images/video_restrictions/0.webp)
Atmosfera przed meczem Polska Holandia
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?