Na ślub zaproszono 160 gości. Wesele odbędzie się w Hotelu Pałac w bydgoskim Myślęcinku.
Parze młodej zależało na połączeniu tradycji polskiej ze szwedzką, stąd m.in. goście skosztują dania z kuchni staropolskiej i klasyczne potrawy z kraju narzeczonego Joanny Liszowskiej - podaje portal Pudelek.
Wśród specjałów z kuchni staropolskie znajdą się m.in. przepiórki w płatkach róż, króliki w śmietanie, pasztety z dziczyzny, przepiórcze jaja i swojski bigos. A z kuchni szwedzkiej: wędzony łosoś, kawior z szampanem i klopsiki. Na deser będą kruche pierniczki cynamonowe i imbirowe - podaje "Super Express".
Tutaj czytaj więcej i zobacz relację: Joanna Liszowska bierze w sobotę ślub w Bydgoszczy!
echodnia.eu Świętokrzyskie tulipany
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?