MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
7 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Menu restauracji Arkadiusza Milika łączy wpływy włoskie,...
fot. Karina Trojok/archiwum PolskaPress/Dziennik Zachodni

Precle u Lewandowskiego, impreza u Pudziana, rosół u Milika. Restauracje i biznesy gastronomiczne znanych sportowców

Arkadiusz Milik zahacza m.in. o kuchnię śląską

Menu restauracji Arkadiusza Milika łączy wpływy włoskie, polskie i śląskie. Na przykład na przystawkę można wybrać tradycyjnego tatara wołowego.

Zobacz również

Kolejny nielegalny salon gier na Opolszczyźnie zlikwidowany przez KAS

NOWE
Kolejny nielegalny salon gier na Opolszczyźnie zlikwidowany przez KAS

Gdańsk z dala od turystycznych ścieżek. IKM otwiera kolejny sezon spacerów

Gdańsk z dala od turystycznych ścieżek. IKM otwiera kolejny sezon spacerów

Polecamy

Ta część arbuza działa jak Viagra, a zwykle ląduje w koszu. Nie wiesz, ile tracisz

Ta część arbuza działa jak Viagra, a zwykle ląduje w koszu. Nie wiesz, ile tracisz

Polacy nie chcą likwidacji ocen zachowania

Polacy nie chcą likwidacji ocen zachowania

100-latka na przejeździe w Bydgoszczy. Chodziła zdezorientowana między szlabanami

100-latka na przejeździe w Bydgoszczy. Chodziła zdezorientowana między szlabanami