Restauracje w Bydgoszczy oferują świąteczny catering na Boże Narodzenie. Jakie potrawy można zamówić i ile to kosztuje? [ceny]
Restauracja City Hotelu w Bydgoszczy zamówienia przyjmuje do 20.12.20 r. Przy zamówieniach powyżej 500 zł dowóz gratis na terenie Bydgoszczy. Poniżej tej kwoty odbiór własny lub dowóz dodatkowo płatny. Przykładowe dania ze świątecznego menu: Sandacz w galarecie (1 porcja 80 g) - 12 zł Karp w galarecie (1 porcja 80 g) - 9 zł Polędwiczka wieprzowa z borowikami (1 porcja 80 g) - 7 zł Barszcz czerwony (1 porcja 200 ml) z uszkami (6 szt.) - 6 zł Zrazy wołowe w sosie własnym (1 porcja 200 g) - 19 zł Kaczka z jabłkami (1 porcja 200 g) - 27 zł Pierogi z kapustą i grzybami (6 szt.) - 12 zł Flieciki z kurczaka z sosem kurkowym (1 porcja 200 g) - 16 zł Półmisek rybny dla 4 osób: karp w galarecie (50g /os. 200 g), sandacz w sosie koperkowym (50g /os. 200 g), ryba po grecku (50g /os. 200 g), śledź po japońsku (80g /os. 320 g) - 160 zł