O godzinie 18:00 nastąpi uroczyste przecięcie wstęgi symbolizujące otwarcie lokalu, który czynny będzie codziennie: od poniedziałku do czwartku od 12:00 do 23:00; w piątek i sobotę od 12:00 do 2:00; w niedziele od 12:00 do 21:00. Wyśmienite dania dla gości przygotowywać będzie szef kuchni Jakub Micianiec. Czy warto poznać i polubić nowe miejsce na kulinarnej i sportowej mapie Bydgoszczy – musicie sprawdzić sami. Pierwsza próba właśnie podczas wspólnego oglądania zawodów Grand Prix . Lokal będzie otwarty w sobotę już od 17:00. Istnieje możliwość rezerwacji stolików pod numerem +48 504 258 877, codziennie w godzinach od 11 do 20.
Świątek w finale turnieju w Rzymie!
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?