MKTG NaM - pasek na kartach artykułów

Te osoby powinny włączyć musztardę do diety. To dzieje się z organizmem po jej spożyciu

OPRAC.:
Justyna Trawczyńska
Justyna Trawczyńska
Choć dla wielu z nas musztarda kojarzy się z punktem obowiązkowym każdego grilla to ma ona zdecydowanie więcej zastosowań i wspaniałych właściwości zdrowotnych. Dlatego warto sięgać po ten niskokaloryczny i smaczny dodatek. 

Szczegóły na kolejnych zdjęciach >>>
Choć dla wielu z nas musztarda kojarzy się z punktem obowiązkowym każdego grilla to ma ona zdecydowanie więcej zastosowań i wspaniałych właściwości zdrowotnych. Dlatego warto sięgać po ten niskokaloryczny i smaczny dodatek. Szczegóły na kolejnych zdjęciach >>>pixabay/zdjęcie ilustracyjne
Choć dla wielu z nas musztarda kojarzy się z punktem obowiązkowym każdego grilla to ma ona zdecydowanie więcej zastosowań i wspaniałych właściwości zdrowotnych. Dlatego warto sięgać po ten niskokaloryczny i smaczny dodatek.

Musztarda jest bogata w niezbędne minerały, w tym: wapń, żelazo, mangan, fosfor i cynk.

Do przygotowania musztardy potrzeba:

  • gorczycy,
  • octu winnego lub octu jabłkowego,
  • oleju,
  • wody,
  • miodu,
  • pieprzu i soli.

Takie są skutki jedzenia musztardy - lista

Musztarda to świetny wybór, ponieważ ma intensywny smak i minimalną ilość kalorii W poniższej galerii znajdziecie jakie są skutki włączenia musztardy do diety:

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Portal Diety NFZ cieszy się dużą popularnością

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na bydgoszcz.naszemiasto.pl Nasze Miasto