W konkursie nie startowali amatorzy. Mogą w nim brać udział jedynie szefowie kuchni z restauracji i restauracji hotelowych z Polski i zagranicy. W tym roku motywem przewodnim były podroby, a w deserze obowiązkowo trzeba było użyć czekolady jednej z renomowanych firm. Konkurs oczywiście nie był jedyną atrakcją tego dnia.
Nie zabrakło degustacji, na Jatkach promowały się firmy kulinarne i restauracje. Można było m.in. posmakować smacznych sorbetow, firmowanych przez firmę produkującą wytwornice do lodów dla gastronomii. Organizatorami imprezy byli Aleksandra Sowa - renomowany cukiernik i szef kuchni - Rafał Godziems
Strefa Biznesu: Inflacja będzie rosnąć, nawet do 6 proc.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Dzieje się w Polsce i na świecie – czytaj na i.pl
- Oto najśmieszniejsze nazwy miejscowości w Polsce! To nie jest żart. One istnieją!
- Najseksowniejsi panowie na Wyspach Brytyjskich. Jest nowy ranking
- Shein w Warszawie. Tak wyglądało wielkie otwarcie sklepu chińskiego giganta
- Szokujące zachowanie polityka. Lizał pisuar i śpiewał nazistowskie pieśni - WIDEO