- Pomysł wziął się z tego, że bardzo dużo podróżowaliśmy po świecie. Mieszkaliśmy w Stanach i dlatego burgery. Poza tym lubimy dobrze zjeść, świeżo, smacznie i zdrowo - mówi Ania, właścicielka lokalu. Razem z Kubą, współwłaścicielem wytwórni, zależy im na tym, aby jedzenie było najlepszej jakości i jak najbardziej przypadło do gustu klientom.
Otwarcie, które odbyło się w południe 17 września 2014 roku przyciągnęło wiele osób. Na każdego klienta, który zamówił dowolnego rodzaju burgera czekała niespodzianka - lód na patyku gratis.
- Atmosfera jest bardzo przyjazna. Burger, którego zamówiłem był wyśmienity. Mięso idealnie wysmażone, świeże dodatki, krucha cebulka i idealnie wypieczona bułka. Z przyjemnością przyjdę jeszcze raz - mówił jeden z pierwszych klientów.
Właściciele lokalu w przyszłości chcą wzbogacić menu o steki, sałatki oraz desery. Już teraz można napić się jak za dawnych lat, oranżady domowej produkcji, która nie zawiera chemicznych składników oraz darmowej lemoniady. Niebawem ma powstać letni ogródek, który dopełni wystrój lokalu. Wytwórnia burgerów oferuje również dowóz zamówień pod wskazany adres. Dodatkową atrakcją jest darmowe wifi, możliwość podłączenia do prądu własnych urządzeń, czy zorganizowanie niewielkich imprez zamkniętych np. wieczorów kawalerskich, panieńskich, urodzin.
Godziny otwarcia lokalu od poniedziałku do piątku: 12:00-19:00, a w weekendy: 12:00-22:00.
Strefa Biznesu: RPP zdecydowała ws. stóp procentowych? Kiedy obniżka?
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?