Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

"Polska na talerzu 2014". Jak się je na Mazowszu?

Agata Witek
- Dania egzotyczne są mało znane przeciętnemu Kowalskiemu - komentuje Michael Miasek, właściciel warszawskiej restauracji Why Thai. - Jednakże wraz z rosnącą popularnością wycieczek w coraz bardziej egzotyczne miejsca i smakowaniu tamtejszej kuchni, rośnie również zainteresowanie i odwaga Polaków do próbowania nowych potraw - dodaje Miasek.
- Dania egzotyczne są mało znane przeciętnemu Kowalskiemu - komentuje Michael Miasek, właściciel warszawskiej restauracji Why Thai. - Jednakże wraz z rosnącą popularnością wycieczek w coraz bardziej egzotyczne miejsca i smakowaniu tamtejszej kuchni, rośnie również zainteresowanie i odwaga Polaków do próbowania nowych potraw - dodaje Miasek. fot. archiwum
Wybieramy miejsca z obsługą kelnerską i kuchnią polską - ewentualnie włoską lub amerykańską. Dań egzotycznych nadal próbujemy z pewną rezerwą. Jakie jeszcze kulinarne upodobania mają mieszkańcy naszego regionu? Oto wyniki raportu „Polska na talerzu 2014” przygotowanego przez sieć hurtowni MAKRO Cash & Carry.
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Strefa Biznesu: Uwaga na chińskie platformy zakupowe

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na mazowieckie.naszemiasto.pl Nasze Miasto