MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ryż...
fot. unsplash.com

Odgrzewanie produktów następnego dniach - tego nie odgrzewaj! Mogą być szkodliwe - tego nie można odgrzewać

Ryż
Odgrzewany ryż może powodować niestrawność, biegunkę i wymioty. Podczas gotowania ryżu mogą rozwijać się w nim zarodniki bakterii, które namnażają się po ostygnięciu ryżu, jeśli nie schowasz go do lodówki. Podczas odgrzewania utrzymujemy je przy życiu. Dlatego ryżu nie należy długo przechowywać w lodówce. Można odgrzać go po kilku godzinach lub maksymalnie po dobie.

Zobacz również

W Kłodawie koło Gorzowa trwa wielka majówka. W programie cała masa atrakcji

W Kłodawie koło Gorzowa trwa wielka majówka. W programie cała masa atrakcji

Wyprzedaż garażowa pod Kieleckim Centrum Kultury. Można było upolować perełki [FOTO]

Wyprzedaż garażowa pod Kieleckim Centrum Kultury. Można było upolować perełki [FOTO]

Polecamy

Uczniowie zaskoczeni po maturze z geografii. „Myślałam, że się popłaczę”

AKTUALIZACJA
Uczniowie zaskoczeni po maturze z geografii. „Myślałam, że się popłaczę”

Szkoła w Chmurze przestaje być bezpłatna. Jak przebiega rekrutacja?

Szkoła w Chmurze przestaje być bezpłatna. Jak przebiega rekrutacja?

Nie żyje red. Maciej Pakulski. Miał 78 lat. Jego głos znali wszyscy kibice

Nie żyje red. Maciej Pakulski. Miał 78 lat. Jego głos znali wszyscy kibice