Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Pierogi jak w domu!

Redakcja
Pierogarnia Bydgoska swój najważniejszy produkt - pierogi, wykonuje tradycyjnymi metodami, ręcznie, bez sztucznych konserwantów, doprawiane są według sprawdzonych receptur.

 Przyrządzane na specjalne zamówienie są zawsze świeże i przygotowane do natychmiastowej konsumpcji. Oferta Pierogarni stanowi smakowity kąsek i jest miłą odmianą w natłoku masowo produkowanych wyrobów garmażeryjnych.

Co możesz** zjeść**?**

**Pierogi**! Domowe z kapustą i grzybami, z serem, ruskie, z mięsem i wiele innych. Poza tym możesz również skosztować pysznych naleśników, zup i zestawów obiadowych.

Pełne menu na stroniewww.pierogarnia.bydgoszcz.pl

**Kogo zapraszamy**?**

Wszystkich tęskniących za tradycyjnymi daniami, przygotowywanymi tak, jak w domach rodzinnych. Jeśli masz ochotę na dobry obiad - zapraszamy! Przyjdź sam, z rodziną - dla każdego znajdzie się coś smacznego!

**Gdzie zapraszamy**?**

ul. Dworcowa 37, Bydgoszcz

pon.-pt.
9:00-19:00
sobota
10:00-18:00
niedziela
12:00-18:00

**Czy możesz** zjeść** w domu**?**

**Oczywiście! Dowozimy** zamówienia**w obrębie - ścisłe centrum(Fordon na specjalne zamówienie)
- zamówienia o wartości do 50 zł - dowóz 5 zł
- zamówienia o wartości powyżej 50 złgratis w obrębie** ul**. Dworcowej**Poza śródmieściem dowozimy wyłącznie zamówienia o wartości ponad 50 zł - dowóz 5 zł.

**Jak zamówić** z dowozem**?**

Zadzwoń po numer668-533-501

Kim jesteśmy**?**

Nasze produkty są dobrze znane bydgoszczanom, niejednokrotnie zostaliśmy docenieni.

Festiwal Smaku w Grucznie przyniósł nam tytuł "Smak Roku", natomiast w konkursie "Nasze Dobre Kujawsko-Pomorskie" otrzymaliśmy wyróżnienie za pierogi ze szpinakiem. Jeden z odcinków (13) "Wściekłe gary" był poświęcony między innymi właśnie nam!

**Kto nas** odwiedza**?**

Kogo możesz spotkać odwiedzając naszą pierogarnię? Same sławy świata kulinarnego...: wielokrotnie odwiedzał nas zadowolony z serwowanych dań Adam Gessler. Bywa u nas jeden z najlepszych polskich kucharzy - Robert Kądziela. Natomiast Piotr Bikont, również nasz bywalec, wiele razy pisał o Pierogarni Bydgoskiej w recenzjach, artykułach i przewodnikach kulinarnych. Naszym częstym gościem jest Pan Wojciech Szczapa.

Zapraszamy do nas! Ty również będziesz dla nas wyjątkowym gościem!

od 7 lat
Wideo

Uwaga na Instagram - nowe oszustwo

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na bydgoszcz.naszemiasto.pl Nasze Miasto